Fish & Local Food

Fish

All prices in this menu are in €.

„Pannfisch“

von Forelle und Seelachs, gebraten, leichte Senfsoße Bratkartoffeln und gemischter Salat

Pan fish  of trout and saithe, fried, light mustard sauce fried potatoes and mixed salad

24,-

Große Scholle, ca. 550 Gramm

Große Nordseescholle in Speck gebraten, Salzkartoffeln und gemischter Salat

Big plaice, approx. 550 grams  large north sea plaice fried in bacon boiled potatoes and mixed salad

26,-

Kabeljau

Gebratenes Kabeljaufilet auf Senfsoße, Spinat und Petersilienkartoffeln

Codfish  fried cod fillet on mustard sauce, spinach and parsley potatoes

25,-

Zanderfilet

auf der Haut gebraten, Flußkrebsrahmsoße, Blattspinat und Salzkartoffeln

Pikeperch filet  fried on the skin, crayfish cream sauce, spinach leaves and boiled potatoes

26,-

Holsteins Specialities

All prices in this menu are in €.

Holsteiner Matjes

Holsteiner Matjes auf Apfel-Zwiebelschmand mit Bratkartoffeln

Matjes from Holstein  matjes from Holstein on apple-onion sour cream with fried potatoes

17,-

Sauerfleisch

Sauerfleisch vom Schwein im Weckglas mit Gewürzgurke und Speckbratkartoffeln

Vinegar-marinated Pork Meat  in a jar with pickled cucumber and fried bacon potatoes

17,-

Hering Süß-Sauer

Süß-sauer eingelegte Heringe mit Zwiebelringen und Bratkartoffeln

Herring Sweet and Sour  sweet and sour pickled herring with onion rings and fried poatatoes

17,-

Cpt´s Labskaus

Unser Labskaus aus gepökelter Rinderbrust

roter Bete, Zwiebeln und Kartoffeln mit saurer Beilage, Spiegelei und einem Matjesfilet

Lobscouse  of salted beef brisket beetroot, onions and potatoes with sour side dish, fried egg and one Matjes fillet

19,-

Bandnudeln „Nordisch“

mit Petersilien-Öl, leichter Knoblauchnote, gerösteten Walnüssen Grillgemüse und Friesischem Hirtenkäse

Ribbon pasta “Nordic”  with parsley oil, a hint of garlic, roasted walnuts grilled vegetables and Frisian shepherd’s cheese

17,-

weitere Food
Fish & Meat

Dear guests, due to the current situation
are reservations through Quandoo
only possible for up to 10 people.
For a larger reservation request
please contact us by phone at
0451 76776 or by email
to restaurant@schiffergesellschaft.de.
Thanks a lot.

Direkt über die QUANDOO Website reservieren.